Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، تقویم زمان بندی ثبت‌نام و برگزاری آزمون زبان وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۱ منتشر شد.

آزمون زبان انگلیسی عمومی وزارت بهداشت ( MHLE )دارای 100 پرسش در سطح آزمون استاندارد تافل (30 پرسش درک مطلب شنیداری، 40 پرسش واژگان، ساختار و دستور زبان و 30 پرسش درک مطلب نوشتاری) و 100 نمره (بدون نمرهی منفی) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمون زبان وزارت بهداشت در سال 1401 در پنج نوبت به شرح زیر برگزار می‌شود:

داوطلبان باید توجه داشته باشند تاریخ های در نظر گرفته شده برای پایان ثبت نام، قطعی نیست و در صورت تکمیل ظرفیت یک حوزه، ثبت نام برای آن حوزه زودتر از تاریخ های اعلام شده متوقف خواهد شد.

هزینه ثبت نام قابل برگشت یا نگه داری برای دوره های بعدی نیست؛ بنابراین داوطلبان لازم است پیش از اقدام به ثبت نام، از قطعیت تصمیم خود اطمینان حاصل کنند.

داوطلبان برای ثبت نام در این آزمون باید عکس پرسنلی، کارت ملی و شناسنامه خود را در سامانه بارگذاری کنند.

هزینه ثبت نام آزمون MHLE در سال ۱۴۰۱ ملبغ ۲,۱۷۵٫۰۰۰ ریال اعلام شده است.

حوزه برگزاری آزمون MHLE

نشانی دقیق مکان برگزاری آزمون بر روی کارت ورود به جلسه درج می شود. برای ورود به جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه و اصل کارت ملی (یا شناسنامه) الزامی است و همراه نداشتن هر یک از این مدارک، موجب محرومیت از ورود به جلسه و شرکت در آزمون خواهد شد.

نحوه اعلام نتایج MHLE

داوطلبان می توانند در تاریخ های اعلام شده در جدول بالا به سایت اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه و کارنامه اینترنتی خود را مشاهده و چاپ کنند. کارنامه چاپ شده یا گواهی دیگر برای شرکت کنندگان صادر نخواهد شد.

هر کارنامه دارای یک کد ویژه به نام Certification Code بوده که در بالای آن درج می شود و درستی آن از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در پیوند «تأیید کارنامه» یا Check Certificate Validity قابل استعلام است؛ بنابر این، کارنامه چاپ شده یا گواهی دیگری برای شرکت کنندگان جهت ارائه به مراجع گوناگون، صادر نخواهد شد. مراجع گوناگون (دانشگاه ها، سازمان‌ها، …) می توانند به همین روش، از درستی کارنامه اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1132325 برچسب‌ها آزمون زبان انگلیسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آزمون زبان انگلیسی برگزاری آزمون وزارت بهداشت ورود به جلسه آزمون زبان اعلام شد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۳۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاز خنده قلیان اکسیژن چه ضررهایی دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، اخیراً درباره ماجرای استفاده از قلیان اکسیژن در کافی‌شاپ‌ها و تأیید این دستگاه از سوی وزارت بهداشت در قالب یک مطالعه بالینی، ابهامات زیادی درباره عوارض این قلیان و مخاطراتی که ممکن است در پی داشته باشد در اذهان عمومی و رسانه‌ها ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: معرفی بهترین راهکارهای ترک سیگار

آن‌طور که وزارت بهداشت اعلام کرده است، در این قلیان که استفاده از آن در ۱۰ استان کشور با مجوز وزارت بهداشت در حال ارزیابی است؛ از ترکیب اکسیژن با گاز N۲O (اکسید نیتروژن) استفاده می‌شود که به گاز خنده نیز شهرت دارد. اگرچه وزارت بهداشت به‌استناد مطالعات بالینی انجام‌شده این گاز را بی‌خطر و میزان ترکیب گازهای موجود در آن را استاندارد می‌داند اما مقالات خارجی که در مقیاس‌های بزرگتر انجام شده‌اند تأکید دارند که این گاز که در اروپا به‌وسیله انواعی از بالن در مهمانی‌ها استنشاق می‌شود می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری روی سلامتی افراد به‌جای بگذارد.

خبرگزاری رویترز در گزارشی که در سال ۲۰۲۲ براساس نتایج یک پژوهش در اروپا منتشر کرده نوشته است که آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا در مطالعه‌ای اعلام کرده است که استفاده تفریحی از اکسید نیتروژن، که به "گاز خنده" نیز معروف است، در اروپا بین جوانان رو به افزایش است و تعداد نگران‌کننده‌ای از مسمومیت‌ها را ایجاد می‌کند.

براساس این گزارش،‌ محبوبیت روزافزون این ماده که باعث احساس سرخوشی، آرامش و جدایی از واقعیت می‌شود، ناشی از در دسترس بودن گسترده آن بدون نسخه، قیمت پایین و سهولت استفاده از این گاز است؛ همچنین شیوع استفاده از این گاز خنده‌آور، ناشی از این تصور نادرست است که این گاز بی‌خطر است.

گاز اکسید نیتروژن دارای طیف گسترده‌ای از کاربردهای پزشکی، صنعتی و تجاری است اما استنشاق مستقیم آن توسط افراد می‌تواند باعث سوختگی شدید با سرما، آسیب به ریه و آسیب به مغز و نخاع شود.

در دانمارک، موارد مسمومیت با اکسید نیتروژن از ۱۶ مورد در سال ۲۰۱۵ به ۷۳ مورد در سال گذشته افزایش یافته است، در فرانسه موارد از ۱۰ مورد در سال ۲۰۱۷ به ۱۳۴ مورد در سال ۲۰۲۰ افزایش یافته است و هلند نیز ۱۴۴ مورد در سال ۲۰۲۰ داشته است.

همچنین در این کشور افزایش شدید تصادفات رانندگی به‌دلیل مصرف بالن‌های مهمانی حاوی نیتروزاکسید را گزارش کرده‌اند.

آژانس نظارت بر مواد مخدر اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرده است که در بریتانیا، اکسید نیتروژن دومین ماده (دراگ) شایع بین جوانان ۱۶ تا ۲۴ ساله پس از کانابیس (گیاه شاهدانه) است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229985 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • گاز خنده قلیان اکسیژن چه ضررهایی دارد؟
  • ۲۰ شهید و مجروح در تازه‌ترین حمله اسرائیل به شهر رفح
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (20 اردیبهشت)
  • امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فیلم/ جزئیاتی از برگزاری نمایشگاه کتاب از زبان وزیر ارشاد
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • آیلتس چیست؟